“Karaman’da Mevcut Ekmek Kalitesinin Artırılması Projesi” kapsamında; En iyi denetçi tüketicinin kendisidir anlayışı içerisinde bakkal, büfe ve marketlerde ekmek satışı esnasında yaşanacak ekmek kalite kayıplarının önlenmesi, ekmeklerin hijyenik koşullarda eldiven kullanarak ve el değmeden satışının sağlanması amacıyla ekmek satışının yapıldığı her noktada satış personelleri bilgilendirilmiştir.
Bu kapsamda ekmek dolaplarına bilgilendirme broşürü yapıştırılmıştır. Ekmek kalitesi konusunda yoğun bir çaba ve özveri gösteren İl Müdürlüğümüz, ekmeğin hijyenik koşullarda satışı için tüketicinin bilinçlendirilmesi ve işletmelerin denetimi konusunda gerekli hassasiyeti göstermektedir. “Karaman’da Mevcut Ekmek Kalitesinin Artırılması Projesi” kapsamında her hafta bir fırında İl Müdürlüğümüzün ilgili personelinin katılımı ile ekmek üretimini gerçekleştirilmeye devam etmekteyiz. 25.02.2016 tarihinde İl Müdürlüğümüzden Şube Müdürü Fatih AYAZ, Gıda Mühendisi Avni KILINÇ ve İsmail VARLI’nın katılımı ile 22:30/03.00 saatleri arasında Elif Ekmek Fabrikasında 3000 adet ekmek üretimi gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmamızdaki amacımız sektör çalışanlarının becerilerini, tecrübelerini ve eksikliklerini tespit etmeye yöneliktir. Elif Ekmek Fabrikası çalışanları; Muhsin BİLGİN Usta (Usta) Ersin ÖZTOPRAK (üretim personeli) Mustafa ŞAHİN (üretim personeli) ile birlikte ekmeğin bütün üretim aşamaları karşılıklı dialog içerisinde gerçekleştirmiştir. Denetim boyunca çalışanlarımızın sıkıntıları, sorunları dinlenmiş ve ekmek kalitesinin artırılması için neler yapılması gerektiği konularında önerileri alınmıştır. Ekmek üretiminde yeterli tecrübeye sahip olan kaliteli ekmek üretiminde bizde varız diyen değerli işletmede çalışanları Muhsin BİLGİN, Ersin ÖZTOPRAK ve Mustafa ŞAHİN arkadaşlarımıza ve ekmeğini eldiven kullanarak alma konusunda hassas davranan bilinçli tüketicilerimize ve esnafımıza teşekkür ederiz.
Bu kapsamda ekmek dolaplarına bilgilendirme broşürü yapıştırılmıştır. Ekmek kalitesi konusunda yoğun bir çaba ve özveri gösteren İl Müdürlüğümüz, ekmeğin hijyenik koşullarda satışı için tüketicinin bilinçlendirilmesi ve işletmelerin denetimi konusunda gerekli hassasiyeti göstermektedir. “Karaman’da Mevcut Ekmek Kalitesinin Artırılması Projesi” kapsamında her hafta bir fırında İl Müdürlüğümüzün ilgili personelinin katılımı ile ekmek üretimini gerçekleştirilmeye devam etmekteyiz. 25.02.2016 tarihinde İl Müdürlüğümüzden Şube Müdürü Fatih AYAZ, Gıda Mühendisi Avni KILINÇ ve İsmail VARLI’nın katılımı ile 22:30/03.00 saatleri arasında Elif Ekmek Fabrikasında 3000 adet ekmek üretimi gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmamızdaki amacımız sektör çalışanlarının becerilerini, tecrübelerini ve eksikliklerini tespit etmeye yöneliktir. Elif Ekmek Fabrikası çalışanları; Muhsin BİLGİN Usta (Usta) Ersin ÖZTOPRAK (üretim personeli) Mustafa ŞAHİN (üretim personeli) ile birlikte ekmeğin bütün üretim aşamaları karşılıklı dialog içerisinde gerçekleştirmiştir. Denetim boyunca çalışanlarımızın sıkıntıları, sorunları dinlenmiş ve ekmek kalitesinin artırılması için neler yapılması gerektiği konularında önerileri alınmıştır. Ekmek üretiminde yeterli tecrübeye sahip olan kaliteli ekmek üretiminde bizde varız diyen değerli işletmede çalışanları Muhsin BİLGİN, Ersin ÖZTOPRAK ve Mustafa ŞAHİN arkadaşlarımıza ve ekmeğini eldiven kullanarak alma konusunda hassas davranan bilinçli tüketicilerimize ve esnafımıza teşekkür ederiz.